Szabó Ügyvédi Iroda • HU-8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca 3. 1/1.  +36 (92) 313-667

Jognyilatkozat

Ezt a honlapot a Zala Megyei Területi Ügyvédi Kamarában bejegyzett Szabó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu valamint a www.zalaiugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Ügyfél tájékoztató:

A honlap megtekintésével a látogató elfogadja, hogy a honlap szervere automatikusan tárolja a honlap látogatóinak IP címét, és a látogatás időpontját.

Az Ügyvédi Iroda ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos látogatói szokások elemzésére, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, és a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.

Az Ügyvédi Iroda honlapja, annak szöveges tartalma és képi megjelenítése az Ügyvédi Iroda szellemi alkotása. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak az Ügyvédi Iroda előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik sem az Ügyvédi Irodát, sem pedig az eljáró Ügyvédet, nem tekinthetők sem szerződése ajánlatnak, sem pedig szerződéses ajánlat elfogadásának. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának. Jogi tanácsadás konkrét jogi problémával kapcsolatosan, előzetesen egyeztetett időpontban, személyesen történik.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Ügyvédet semmiféle felelősség nem terheli.

Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.